Etkinlikler

Uçak Teknolojisi Program覺m覺z, Ulat覺rma, Denizcilik ve Haberleme Bakanl覺覺 Sivil Havac覺l覺k Genel Müdürlüünce Kredilendirilmitir.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Program覺nda verilen derslerin içerii Sivil Havac覺l覺k Genel Müdürlüü taraf覺ndan incelenerek SHY-66 A1 kategorisi Hava Arac覺 Bak覺m Lisans覺 al覺nabilmesi için gerekli olan aa覺da isimleri yaz覺l覺 modül s覺navlar覺ndan 2016 y覺l覺 ve sonras覺 girili mezunlar覺m覺za muafiyet (kredilendirme) hakk覺 tan覺nm覺t覺r. Bu sayede mezunlar覺m覺z Sivil Havac覺l覺k Genel Müdürlüü taraf覺ndan yap覺lan söz konusu modül s覺navlar覺na girmek zorunda kalmayacaklard覺r.

Modül 1   : Matematik
Modül 2   : Fizik
Modül 3   : Temel Elektrik
Modül 5   : Elektronik Alet Sistemleri / Dijital Teknikleri
Modül 6   : Malzeme ve Donan覺m
Modül 8   : Temel Aerodinamik
Modül 9A: 襤nsan Faktörleri
Modül 10 : Havac覺l覺k Kanunlar覺

Etkinlikler :

·         Uçak Teknolojisi Program覺 Bilgi Yar覺mas覺  (12.11.2015)

·         Uçak Teknolojisi Program覺 örencilerin Havac覺l覺k Müzesi Ziyareti (11.11.2015)

·         Uçak Teknolojisi Program覺 örencilerinin Sivil Havac覺l覺k Güvenlik Eitimi (4 Mart 2014)

·         Uçak Teknolojisi örencilerinin Model Uçak Eitimi

·         Uçak Teknolojisi Program覺 örencilerin Havac覺l覺k Müzesi Ziyareti (27.12.2013)

Uçak Teknolojisi Program覺 1. ve 2. s覺n覺f örencileri aras覺nda  12.11.2015 tarihinde "Geleneksel 2. Bilgi Yar覺mas覺" etkinlii düzenlenmitir. Kazanan örencilerimizi tebrik eder ve baar覺lar覺n覺n devam覺n覺 dileriz.

"Uçak Teknolojisi Program覺 Örencilerimiz ve Öretim Görevlilerimiz 12.11.2015 tarihinde  Havac覺l覺k Müzesini ziyaret ettiler."

"Sivil Havac覺l覺k Güvenlik Eitimi"

Meslek Yüksek okulu Müdürümüz Sn. Dr. Nuri OLUR , Sivil Havac覺l覺k Kabin Hizmetleri Program覺 ve Uçak Teknolojisi Program覺 Öretim Görevlileri ve Örencileri 4 Mart 2014 Sal覺 günü Sabiha Gökçen Hava liman覺nda düzenlenen "Sivil Havac覺l覺k Güvenlik Eitimi"ne kat覺ld覺lar.

"Model Uçak Eitimi"

" Maltepe Üniversitesi Havac覺l覺k kulübünün daveti üzerine Pendik Sportif Havac覺l覺k kulübü kurucular覺ndan  Sn . Fatih ERGENEKON nun katk覺lar覺yla Uçak teknolojisi örencilerimize model uçak eitimi verilmitir. Kendilerine katk覺lar覺ndan dolay覺 teekkürlerimizi sunar覺z. "

"Uçak Teknolojisi Program覺 Örencilerimiz  27.12.2013 tarihinde  Hava Kuvvetleri Müzesini ziyaret ettiler."