2017-2018 Bahar Final Takvimleri

Sevgili Öğrencilerimiz,

Aşağıda öğrencisi olduğunuz programların sınav takvimi bilginize sunulmuştur. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, zorunlu / seçmeli olarak Yabancı Diller Yüksekokulunda aldığınız derslerin  ve MYO ÜSEÇ derslerinin takvimleri ayrıca aşağıda yayınlanmıştır. Fakültelerden almış olduğunuz ÜSEÇ derslerinizin final takvimine ilgili fakültenin web sayfasından ya da panolarından bakınız. Fakültelerden almış olduğunuz ÜSEÇ dersleri ile programınızda yer alan derslerinizin final sınavlarının çakışması durumunda 4 Mayıs 2018 Cuma 12:00'ye kadar bölüm başkanınıza bilgi vermeniz gerekmektedir  aksi takdirde ilgili sınavınızın gün-saat değişikliği yapılmayacak ve tüm sorumluluk siz öğrencimize ait olacaktır.

Tüm öğrencilerimize final sınavlarında başarılar dileriz.

Adalet

Bankacılık ve Sigortacılık  "Güncellendi"

Bilgisayar Programcılığı

Çocuk Gelişimi