Sosyal Etkinlikler

Sivil Havac覺l覺k Kabin Hizmetleri Program覺 1.s覺n覺f örencilerimiz 24 Kas覺m 2015 tarihinde Öretim Görevlilerimiz Sn. Aybike Zorlu ve Sn. 襤smail uzut ile birlikte THY Uçu Eitim Bakanl覺覺n覺 ziyaret ettiler. Örencilerimiz ziyaret esnas覺nda eitim birimlerini gezerek ilgili eitimcilerden ayr覺nt覺l覺 bilgi ald覺lar. Örencilerimize bu imkan覺 salayan, mesleki birikimleri ile yönlendirici ve motive edici önerilerde bulunan Kabin Eitim Müdürü Sn. Yonca Ceylan'a ve THY eitmeni Sn. Serpil Akan'a katk覺lar覺 için teekkür ederiz.

Dünya Havac覺 Kad覺nlar Haftas覺 kapsam覺nda düzenlenen "Pembe Uçak Meydan Okumas覺" etkinliine Meslek Yüksek Okulu örencilerimiz haz覺rlad覺klar覺 uçaklar覺 8 Mart 2016 tarihinde mesajlar覺 ile birlikte tüm dünyadan kat覺l覺mc覺larla ayn覺 anda uçurdular.

30 Temmuz 2015 tarihinde gerçekletirilen MYO Kahvalt覺 organizasyonu

Dünya Havac覺 Kad覺nlar Haftas覺 Etkinlii Videosu:

"Meslek Yüksekokulu personeli,  18 Eylül 2014'te Rektörümüz  Prof. Dr. ahin KARASAR, Rektör Yard覺mc覺lar覺m覺z  Prof. Dr. Betül ÇOTUKSÖKEN  ve  Prof. Dr. Belma AK襤T ile Genel Sekreterimiz  Dr. M. Nuri OLUR'un onurland覺rd覺覺 kahvalt覺da bir araya geldi.

Bilgisayar Programc覺l覺覺 Program覺

Çocuk Geliimi Program覺