Uçak Teknolojisi Programımız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce Kredilendirilmiştir.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programında verilen derslerin içeriği Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından incelenerek SHY-66 A1 kategorisi Hava Aracı Bakım Lisansı alınabilmesi için gerekli olan aşağıda isimleri yazılı modül sınavlarından 2016 yılı ve sonrası girişli mezunlarımıza muafiyet (kredilendirme) hakkı tanınmıştır. Bu sayede mezunlarımız Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan söz konusu modül sınavlarına girmek zorunda kalmayacaklardır.

Modül 1   : Matematik
Modül 2   : Fizik