Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı Sabiha Gökçen Havalimanı Gezisi

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı 1.sınıf öğrencileri​nin katılımıyla, 22 Kasım 2016 tarihinde, Sabiha Gökçen Havalimanı’na bir gezi düzenledik. Öğretim Görevlilerinden Özlem Çapan Özeren ve Levent Kaya’nın eşliğinde gerçekleşen etkinliğimize Pegasus Havayolları ev sahipliği yaptı.

Havalimanındaki çalışma alanlarının tanıtılmasını ve hizmet sürecinin yerinde görülmesi amacını taşıyan ziyaretimiz, Pegasus Havayolları yöneticilerinin çok iyi organize edilmiş planlamaları ve çalışanlarının desteği sayesinde kusursuz bir şekilde gerçekleşti.   Gezimiz; uçakların hizmet aldığı apronun ve  yer hizmeti ekipmanların tanıtımı, bir uçak operasyonun baştan sona izlenmesi, çalışma ofislerine gidilmesi ve terminal  hizmetlerinin gözlemlenmesi şeklinde dört aşamada yürütüldü.

Öğrencilerimiz eğitimini aldıkları hizmetlerle ilgili merak ettiklerini sorup öğrenebilecekleri profesyonellerle buluştular. İstihdam olanakları için kendilerinden beklenen yetkinlikleri, okulun kazandırdığı beceri ve bilginin iş hayatındaki karşılıklarını bizzat o işin uzmanlarından dinlediler.